Cum ajungem si cat costa transportul pana la festivalul Summer Well

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai sunt trei zile pana la cel mai misto festival din Bucuresti, Summer Well sau, asa cum i se spune, festivalul ca o vacanta. Oamenii stau pe iarba, asculta trupele lor preferate si se bucura de un weekend de relaxare in Domeniul Stirbei.

Daca nu sunteti inca la curent cu tot programul si activitatile ce se vor desfasura pe 8 si 9 august la SummerWell, avem noi programul trupelor pe scena si activitatile din cadrul festivalului.


Sursa foto

Toate bune si frumoase, insa o intrebare pe care sigur o aveti in cap este "Cum ajung acolo?".

Ei bine, exista 3 variante: fie veniti cu masina personala, fie cu Linia de Transport SummerWell fie cu taxi. Le vom detalia pe fiecare, ca sa stiti la ce sa va asteptati in materie de timp, consum si bani.

Linia de Transport Summer Well

Linia de transport Summer Well va pleca in fiecare dintre cele doua zile de festival din statia Muzeul Taranului Roman (in apropierea Pietei Victoria), incepand cu ora 14:30 si va functiona pana in jurul orei 01:00.

Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul Stirbey.

Trebuie sa stiti transportul cu aceasta linie se face in baza unui portofel electronic cu care sa circulati. Daca nu aveti, atunci pretul unei calatorii se dubleaza.

Portofelul electronic, sub forma de card, se elibereaza pe loc, in autobuz. Deci aveti optiunea portofelului sau a platii directe a calatoriei, care este mai scumpa.

Pretul unei calatorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-intors pentru cei care nu au). Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute.

Masina proprie

In cazul in care veniti cu masina proprie, accesul se face prin 3 rute, din Bucuresti pana la Buftea: Chitila, Mogosoaia si Corbeanca.

Drumul dureaza aproximaticv 40 de minute (22 de kilometri), pe oricare dintre cele trei rute, iar costurile ajung tot in jurul sumei de 10 lei de persoana, in functie de motorina/benzina.

Exista 350 de locuri de parcare in apropiere de Domeniul Stirbei si Buftea sau mai puteti parca pe stradutele din sat.

Capture.PNG

Taxi

Daca alegeti varianta de transport pana la Summer Well cu taxiul, trebuie sa stiti ca sunt aproximativ 22-25 de kilometri de mers cu masina. Daca alegeti un taxi care taxeaza kilometrul cu 1.39 de lei, va va costa aproximativ 35-40 de lei pe masina.

Cum intr-un taxi incap 4 persoane, drumul v-ar costa aproximativ 10 lei de persoana, putin mai scump decat cu linia de Transport SW.

In concluzie, speram ca v-ati organizat gasca, acum ca stiti ca veti cheltui aproximativ 10-15 lei pe transport. In rest, ne pregatim pentru multa distactie si 2 zile cu muzica noastra preferata.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje