Corul de copii Radio - concert de Craciun

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Glasurile cristaline ce compun sonoritatea inconfundabila a Corului de Copii Radio va vor purta anul acesta in atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna, catre amintirile dragi ale copilariei, prin magia cantecelor si colindelor de Craciun!

Sambata, 12 decembrie (19.00), ansamblul Radio Romania, sub bagheta dirijorului VOICU POPESCU, va invita la Sala Radio la un concert extraordinar de Craciun.

Unul dintre momentele speciale ale evenimentului va fi interpretarea suitei A Ceremony of Carols (in traducere libera: „Ceremonialul de Craciun”), semnata de compozitorul britanic Benjamin Britten.

„Corul de Copii Radio va aduce din nou feeria Craciunului cu un program alcatuit din doua fatete contrastante: colindul clasic romanesc - așa cum l-au imaginat compozitori ca Gheorghe Cucu, Nicolae Lungu, Ioan D. Chirescu, Emil Montia și cantul medieval anglo-saxon, în “înveșmantarea” moderna a lui John Rutter și Benjamin Britten. Cred ca aceasta alternanta va fi motorul unei întalniri pline de emotie, într-un context în care avem nevoie de seninatate și de luciditate, deopotriva.” povesteste Voicu Popescu, dirijorul corului.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, în benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio. Pentru alte informaţii legate de Orchestrele si Corurile Radio va rugam sa consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje