Concertul Violetta din 2 septembrie se muta in Piata Constitutiei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Concertul artistei Violetta din 2 septembrie, care era initial gazduit de Arena Nationala, se va muta in Piata Constitutiei, din motive logistice. Data concertului ramane aceeasi, la fel si structura biletelor.


Sursa foto

Fiecarui loc din Arena Nationala ii va corespunde un loc in Piata Constitutiei, scaunele fiind dispuse intr-un aranajament de semicerc, astfel incat cei care au achizitionat locuri in tribuna vor primi in noul amplasament locuri mult mai aproape de scena.

Organizatorii evenimentului, eMagic, anunta intr-un comunicat de presa ca "schimbarea locului de desfasurare a evenimentului are la baza ratiuni logistice, timpul foarte scurt avut la dispozitie pentru eliberarea Arenei Nationale si pregatirea gazonului pentru meciul Romaniei din 7 septembrie 2015 putand afecta desfasurarea in conditii optime atat a turneului, cat si a meciului."

Concertul ar fi avut un set-up diferit fata de evenimentele sustinute pana acum pe stadion, cu scaune pe gazon si scena pozitionata in dreptul unei tribune, ocupand un spatiu mult mai mare din suprafata terenului. Astfel, schimbarea gazonului ar fi fost absolut necesara pentru meciul pe care echipa Romaniei il va sustine pentru calificarea la EURO 2016 pe 7 septembrie. In urma intalnirilor pe care le-am avut cu reprezentantii turneului Violetta Live, am ajuns de comun acord la concluzia ca adaptarea productiei turneului la setupul de outdoor, stadion sau piata, necesita eforturi mult mai ample si extra timp, fapt pentru care si activitatile de load-out din stadion ar dura mai mult decat estimarile initiale, limitand astfel timpul ramas la dispozitie pentru pregatirea terenului.

Biletele mai pot fi cumparate incepand de la 135 de lei, de pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, precum si din retelele afiliate.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje