Concertul lui Marc Anthony din Bucuresti a fost anulat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In martie 2014 va povesteam despre cum Marc Anthony si-a amanat concertul din Bucuresti, asta doar pentru a va anunta in martie 2015 cum show-ul artistului a fost anulat de tot.

"Compania Vreau Bilet multumeste celor care si-au manifestat interesul pentru concertul Marc Anthony. Din nefericire, echipa de management a cantaretului a decis ca artistul nu va mai performa in tarile din Europa Centrala si de Est din motive nementionate", sustin organizatorii.

Cei care si-au cumparat bilete la concertul din 31 martie vor primi contravaloarea acestuia plus 25 % din valoarea sa sub forma unui voucher.

Cu aceste vouchere vor putea fi achizitionate bilete la orice eveniment organizat de catre compania Vreau Bilet, pe o perioada calendaristica de un an, incepand cu data de 13 Martie 2015.


Sursa foto

"Voucherele cu valoare marita pot fi ridicate de la standul Vreau Bilet din Unirea Shoping Center incepand cu data de 13 Martie 2015. Acestea pot fi trimise si prin curier, dupa trimiterea catre organizator a biletelor achizitionate.

Voucherele nu sunt divizibile si nu se primeste rest la ele. Aceasta promotie nu se aplica invitatiilor fara valoare fiscala sau persoanelor care doresc sa-si recupereze banii in numerar.

Acestia din urma se vor prezenta la punctele de vanzare ale companiilor de ticketing de unde au fost achizitionate biletele, pentru programarea la plata", se arata in comunicatul trimis de organizatori.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje