Concertul Dhafer Youssef din Bucuresti, aproape de Sold Out

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Doua categorii de bilete la concertul Dhafer Youssef din 27 octombrie de la Jazz Night Out sunt deja epuizate.

Un numar limitat de bilete la categoria intai se mai gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro

Artistul tunisian se intoarce la Jazz Night Out dupa show-ul tinut cu casa inchisa in 2014 la Sala Radio.

Dhafer Youssef va prezenta in Bucuresti noul sau disc, Diwan of Beauty And Odd, un album pe care revista franceza Couleursjazz il descrie ca pe o creatie muzicala de referinta, pe cale sa intre in panteonul albumelor clasice.

Inregistrat in New York, discul se bucura de contributia unor varfuri ale noii generatii de instrumentisti- Mark Guiliana – tobe, Ben Williams – bass, Ambrose Akinmusire – trompeta si  pianistul Aaron Parks.

Dupa opt albume si colaborari cu Omar Sosa, Tigran Hamasyan, Nils-Petter Molvaer sau Bugge Wesseltoft, Dhafer Youssef isi continua calatoria muzicala pe taramurile world music si etno jazz, de unde se intoarce cu  povesti fermecate, nemaiauzite, pregatit sa le impartaseasca unui public care il rasfata mereu  pe virtuozul oud-ului cu aplauze la scena deschisa.

Pe 27 octombrie, ora 20:00, la Sala Radio, Dhafer Youssef ii va avea alaturi pe Aaron Parks-pian, Ben Willams-bas, Justin Faulkner-tobe.


Urmatoarele concerte Jazz Night Out:

Hindi Zahra-1 noiembrie-Arenele Romane ( cort incalzit )
Victor Wooten Trio-10 noiembrie-Sala Radio
Robert Glasper Experiment-28 noiembrie-Sala Radio

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje