Concert traditional Subcarpati & Band de Sf. Andrei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In seara de 30 noiembrie spre 1 decembrie, la Arenele Romane (in cort incalzit) va veti intalni cu formula extinsa Subcarpati + Band.
Invitatii lor sunt trei parale. Asa ca pregatiti-va sa dansati pana dimineata pe ritmurile deja consacrate.

In Bucuresti, nu am mai cantat niciodata in formula asta si nici nu am mai avut Arenele doar pentru noi, asa ca este o provocare si o premiera, in acelasi timp. Abia asteptam sa vedeti la ce am muncit in ultimele 6 luni, au povestit cei din trupa.

Noutatea concertului traditional al anului 2014 consta In faptul ca trupa va urca pe scena, in premiera, alaturi de 4 vocali, DJ, VJ, toba, chitara, bas,synth, chitara, vioara si percutie, adica 14 oameni in total, pana acum, cantand in format de hip hop, doar cu platane si microfoane.

Era si pacat sa nu instrumentalizam piesele Subcarpati. Muzica noastra e samplata din orchestre si din instrumente. Se potriveste, chiar daca avem un drive electro, greu de redat cu instrumente live, au mai spus cei de la Subcarpati.

Biletele se pot cumpara cu 25 de lei bucata, pana In ziua evenimentului de pe www.myticket.ro si din punctele fizice Diverta, Magazinul Muzica si Libraria Eminescu si cu 30 lei bucata, in ziua evenimentului, la poarta.

Salutare flacai si fete!

Big up si ne vedem acolo!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje