Concert The Prodigy la Electric Castle - zvon

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Incepe sa devina din ce in ce mai plauzibil zvonul de la inceputul anului care spunea ca The Prodigy o sa sustina un concert la Electric Castle 2015.

Pe la sfarsitul lunii ianuarie, pe pagina de Facebook a festivalului a fost postat unul dintre cele mai recente clipuri de la The Prodigy, The Day Is My Enemy, insotit de statusul "no comment". S-a speculat atunci ca organizatorii festivalului au vrut sa sugereze subtil fanilor ca Prodigy se va numara printre headlinerii editiei din 2015.

Acum, un articol de pe Vice a relansat acest zvon:

Băieții de la The Prodigy se pregătesc să-și lanseze cel mai nou album, The Day Is My Enemy, pe 30 martie, după care urmează un turneu mondial de promovare. Iar un zvon credibil spune că unul dintre concerte va avea loc la noi. Trupa va fi headliner la Electric Castle, după cum mi-au spus surse apropiate festivalului.

N-ar fi deloc rau ca The Prodigy sa se alature line up-ului format din Fatboy Slim, Parov Stellar Band, Nouvelle Vague, Cat Empire, Roni Size Reprazent, The Subways si alte 60 de trupe si artisti.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje