Concert Mariza la Bucuresti: biletele VIP epuizate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Biletele VIP la concertul pe care artista portugheza Mariza il sustine la Sala Palatului pe 24 martie s-au epuizat.

Un fenomen recunoscut de publicul si criticii de pretutindeni, cu multiple nominalizari la Grammy, Mariza a vandut pana acum mai mult de un milion de albume in intreaga lume si va lansa in aprilie un disc “Best Of”.


Sursa

Una dintre vocile cele mai apreciate si respectate din fado-ul portughez, Mariza are inainte un program plin pentru 2015, cu concerte in Portugalia si Marea Britanie, inainte de Romania, de unde pleaca catre Gdansk.

Artista are in palmares mai mult de 30 de discuri de platina si este una dintre vedetele cele mai apreciate ale circuitului mondial de World Music. Considerata “un artist complet, capabil sa hipnotizeze intreaga audienta cu fado-ul sau cantat cu sufletul", Mariza a primit recent Premiul Womex la Santiago de Compostela.

Sustine regulat spectacole cu casa inchisa in cele mai prestigioase sali din intreaga lume - Carnegie Hall din New York, Sydney Opera House, Royal Albert Hall din Londra, Walt Disney Concert Hall din Los Angeles si a fost prima cantareata de fado invitata de David Letterman la emisiunea Late Night.

Mai puteti gasi bilete la preturile de 220, 175, 140 sau 110 lei, in functie de distanta fata de scena. Se pot cumpara online de pe Metropotam.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje