Concert dedicat Francofoniei la Sala Radio

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Miercuri, 18 noiembrie de la ora 19:00), Orchestra de Camera Radio va invita la un concert dedicat FRANCOFONIEI, eveniment ce se va derula chiar in prima zi a Targului Gaudeamus - editia a XXII-a.

Devenit un reper al peisajului cultural romanesc, targul de carte va avea loc in perioada 18-22 noiembrie 2015, in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo.

Concertul de la Sala Radio se va bucura de prezenta la pupitrul dirijoral a muzicianului francez OLIVIER ROBE.

Invitata speciala a serii este si violonista de origine romana CLARA CERNAT. Alaturi de pianistul si compozitorul Thierry Huillet - partener de viata si de scena - artista a sustinut concerte in Franta, Spania, Anglia, Germania.


Sursa

In concertul de la Sala Radio, veti asculta celebra balada semnata de CIPRIAN PORUMBESCU – intr-un nou aranjament pentru vioara si orchestra ce ii apartine lui Thierry Huillet.

Repertoriul serii va cuprinde de asemenea si o partitura semnata de THIERRY HUILLET - Preludio pentru orchestra, o compozitie a lui RAVEL (celebrul autor al “Bolero”-ului) - Tzigane, rapsodie de concert pentru vioara si orchestra si Simfonia nr. 6 in do major, creatie a lui SCHUBERT.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio România Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje