Concert David Gilmour in Transilvania in 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii Pink Floyd din Romania sunt in extaz! Dupa ce in 2013 romanii au avut parte, in sfarsit, de un concert Roger Waters, acum un alt celebru component al trupei Pink Floyd ar putea ajunge in Romania, la Castelul Banffy (locul unde se desfasoara si festivalul Electric Castle) Electric Castle: David Gilmour.

Nu o sa se intample anul acesta, ci in 2016.

[UPDATE: Contactati de Metropotam, organizatorii festivalului Electric Castle ne-au anuntat ca exista posibilitatea ca acest concert sa se intample, dar nu in cadrul Electric Castle, castelul Banffy fiind administrat de Fundatia Transylvania Trust, ei fiind posibilii organizatori ai evenimentului.]

Concertul de la Castelul Banffy apare listat chiar pe site-ul David Gilmour Tour, cu sanse de 30% ca acesta sa se intample. Speram din tot sufletul ca procentul sa creasca odata cu trecerea timpului.

Concert David Gilmour la Electric Castle 2016

David Gilmour a fost chitaristul principal si, impreuna cu Roger Waters, vocalul trupei Pink Floyd. Gilmour a inceput sa cante cu Pink Floyd in 1968, venind sa il inlocuiasca pe Syd Barrett, cu care restul trupei incepuse sa se intelegea din ce in ce mai prost. Gilmour a devenit unul din principalii compozitori ai pieselor trupei, lasandu-si amprenta pe ceea ce avea sa devina sound-ul caracteristic Pink Floyd.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje