Clubul Control aniverseaza 8 ani printr-o serie de concerte si evenimente efervescente

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La multi ani, club-de-suflet, cel ce ai dat o cu totul alta insemnatate zilei de Marti si i-ai ridicat statuie in randul amatorilor de alcool redus cu 50%.

La multi ani, Controlule, ai facut 8 ani, dai de baut.

De ziua lui, Control v-a pregatit "un line-up in care mixam live-urile underground cu party-uri tinute de hot DJ’s", dupa cum urmeaza:

Joi 13 octombrie
-----------------------

HIDDEN ORCHESTRA (live)

O orchestra care nu exista, o orchestra imaginara asamblata in studio, de Joe Acheson, din inregistrarile separate ale diferitilor muzicieni din diferite zone si curente. Sunetul dark, cu bas, percutii si field recordings ca highlights, va fi re-creat live, pe scena.

Live Band: Joe Acheson - bass and electronics / Poppy Ackroyd - piano and violin / Jamie Graham - drums/ Tim Lane - drums and trombone

HOT CHIP (DJ SET)

Un DJ set al unei trupe poate fi de cele mai multe ori axat pe un singur stil si variatiuni pe tema. Cu Hot Chip nu e cazul, singura constanta fiind vibe-urile de dans, fie ca sunt synth-pop, soul, r&b, geek-rock sau techno. Vor mixa pentru noi Alexis Taylor si Joe Goddard.

------------------------
Vineri 14 octombrie
------------------------

DANIEL AVERY (DJ Set)

Fie ca producator sau DJ, Daniel Avery ne ia cu el intr-un trip in care deplasarea se face prin dans, pe muzica dintr-o multitudine de galaxii ale undergroundului electronic.

KASSEM MOSSE (live)

Exceptional killer leftfield house si techno cu elemente neconventionale, experimentale si gloomy, blend-uite atat de bine incat devin normale si intra in circuitul firesc al miscarii si vibe-ului de club. Mai presus de toate, The Groove!

------------------------
Sambata 15 octombrie
------------------------

KUEDO (live AV show)

Prin beat-uri dramatice rapide si synth-uri intergalactice infuzate de stari futuriste, Kuedo scurt-circuiteaza realitatea cu intentia de a explora noi dimensiuni, ceea ce in 2016 este absolut obligatoriu.

CRIMES OF THE FUTURE(live)

Boss level combo intre Scott Fraser si Timothy J Fairplay, doi vizionari ai undergroundului londonez electronic. Noptile viitorului vor fi foarte intunecate, atat de intunecate pe cat suna inca de acum noaptea lor.

COURTESY (DJ Set)

Absolventa a RBMA Tokyo, cu o biografie pornita si desfasurata in mare parte in Groenlanda, jurnalist muzical si realizatoare de radio in Copenhaga, Najaaraq Nicoline Kleist Vestbirk tinde (cum altfel decat) spre partea cosmica a muzicii techno.

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje