Chase & Status si Morcheeba la Electric City

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Organizatorii Electric Castle vor organiza in acest an un nou eveniment, in Cluj-Napoca, intitulat Electric City.

Evenimentul va avea loc pe 28 martie 2015 in subsolul de la Cluj Arena si la Sala Polivalenta, aflata in imediata apropiere.

Reamintim ca Sala Polivalenta din Cluj a fost inaugurata in toamna anului 2014 si poate acomoda aproximativ 10.000 de oameni.


Sursa

Astazi, 12 ianuarie, a fost anuntat line-up-ul Electric City. Astfel, ii vom putea vedea pe scena principala pe Chase & Status, Morcheeba, Akua Naru, Kollektiv, Kove Turmstrasse, David August, All about she, Urma, Grimus, Jon Kennedy.

Va mai fi si o scena house, House Stage, unde vor mixa DJ ca Detour, Iv-In, Digitalselekta, NDJ, Just D'Light, Zo, Alex Chronic, Dodo, Iorgovan & Somesan, Bread & Butter, Panda, Ethylen, Scopter, EyeScream, Addo, ABC

De asemenea, organizatorii Electric City au anuntat si o zona de Silent Disco.

Biletele pot fi cumparate in pre-sale pana pe 18 februarie, la pretul de 59 de lei. In ziua evenimentului vor costa 99 de lei.

Demn de mentionat este ca la sfarsitul lui iulie 2015 o sa avem si concerte David Guetta si Avicii la Cluj Napoca, in cadrul Untold Festival. Festivalul se va desfasura intre 29 iulie si 2 august, iar organizatorii anunta prezenta a peste 150 de artisti.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje