"Cele trei dive" - concert extraordinar la Sala Radio

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ajunul sarbatorilor de iarna, in fiecare an, pe afisul Salii Radio figureaza un eveniment transformat intr-o traditie a stagiunii si intr-un reper al scenei culturale bucurestene: CELE TREI DIVE, gala extraordinara cu arii din opere celebre.

Vineri, 18 decembrie, ora 19:00, pentru al cincilea an consecutiv, veti avea ocazia de a aplauda la Bucuresti, alaturi de Orchestra Nationala Radio, trei artiste lirice care si-au construit o spectaculoasa cariera in tara, dar si in strainatate. De această data, cele trei mari voci sunt: sopranele Teodora Gheorghiu si Iulia Isaev si mezzosoprana Liliana Mattei Ciuca. Solistele vor evolua sub bagheta dirijorului de origine italiană David Crescenzi, invitat special al serii fiind si tenorul Stefan Pop.

Evenimentul se va desfasura cu participarea Corului Academic Radio, pregatit de Dan Mihai Goia.

Programul galei reuneste o pleiada de mari compozitori, ca Verdi, Rossini, Mozart, Bizet, Puccini, Donizetti s.a, cu partituri din opere ca Il Trovatore (Trubadurul), Così fan tutte, Carmen, Turandot, La Bohème, Macbeth, Don PasqualeNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje