Cele mai asteptate concerte ale lui 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nici nu a inceput bine anul, ca au venit vestile bune despre artistii pe care urmeaza sa ii vedem pe scena in 2017 in Bucuresti.

Si pentru ca nu vrem sa va ia bugetul prin surprindere, am facut o lista pe care o vom reactualiza periodic, ca sa fiti pregatiti pentru lunile ce vin.

3, 2, 1, bis.

Erik Friedlander’s Oscalypso - 30 ianuarie, Control

Un avid si eclectic consumator de muzica el insusi, Erik Friedlander a cantat cu artisti veniti din toate zarile muzicale: cameleonicul rock star Mike Patton (Faith No More), Alanis Morissette, Courtney Love, Dave Douglas, Laurie Anderson, dar si John Zorn, unul dintre cei mai importanti si prolifici compozitori contemporani.

Bilete: 35 lei

The Temper Trap - 21 februarie, Fratelli

Australienii de la The Temper Trap sustin primul lor concert in Romania, pe 21 februarie 2017, in Fratelli Studios din Bucuresti. Trupa se afla in plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat in 2016.

Biletele sunt 140 lei la acces general si 210 lei la VIP.

Phantogram - 30 Martie, Quantic Club

Cunoscuta in Romania pentru hiturile "When I'm small", "Fall In love" si "You dont get me high anymore", cei de la PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band.

Earlybird pana primele 100 de bilete: 90 de lei Golden Circle in fata scenei respectiv 75 de lei Acces General
- Presale: 100 de lei Golden Circle, 85 de lei Acces General
- La intrare: 120 de lei Golden Circle, 100 de lei Acces General

Pink Martini - 20 aprilie, Sala Palatului

Micuta orchestra Pink Martini revine pe 20 aprilie la Sala Palatului la Bucuresti. Jazz, pop, muzica clasica, o seara speciala. Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack de film noir, membrii orchestrei si-au etalat pana acum repertoriul multilingvistic pe scene din intreaga lume. Storm Large este vocea care ii va insoti in noul turneu european.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Presale: până pe 24 decembrie inclusiv, biletele (cu excepția categoriei VIP) au 20% reducere: 96 lei, 116 lei, 152 lei, 176 lei. Reducerile continuă și în perioada 24 decembrie – 15 ianuarie, când biletele (cu excepția categoriei VIP) au 10% reducere, fiind disponibile la prețurile de 108 lei, 130 lei, 171 lei, 198 lei.

Gregory Porter - 24 aprilie, Sala Palatului

Gregory e Vocea. Vocea generatiei sale de muzicieni si primul nume din jazz-ul mondial. Americanul e un vocalist total –nu doar pentru ca stapaneste si transforma intreg spectrul gospel, blues, R&B si soul – ci si pentru ca o face in fata unui public eterogen, cu preferinte muzicale dintre cele mai diverse.

Biletele costa 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, în funcție de categorie.  Biletele la categoria VIP costă 260 de lei.

Gianna Naninni - 27 aprilie, Sala Palatului

La opt ani distanta de la primul sau concert in Romania, Gianna readuce fanilor romani un spectacol Best-of. "HITSTORY Tour" include cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume lansate pana acum de-a lungul carierei.

Ultimul spectacol Gianna Nannini la Bucuresti, in 2008, a fost sold-out, un motiv in plus pentru fanii artistei de a-si cumpara din timp biletele la „HITSTORY TOUR LIVE”. In functie de distanta fata de scena, biletele costa 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei.

Placebo - 28 iunie, Arenele Romane

Placebo aniverseaza 20 de ani printr-un concert in cadrul caruia ne-au promis piese noi si piese vechi pe care le-am ascultat pe repeat de-a lungul timpului.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro la pretul de 190 de lei dupa cum urmeaza:

Pre-sale “The Better Friend” – in numar limitat
Pre-sale “A Friend Indeed” – in numar limitat, disponibil dupa epuizarea pachetelor “The Better Friend”
Acces general – disponibile dupa epuizarea pachetelor “A Friend Indeed”

In ziua concertului, pretul unui bilet va fi de 220 de lei.

2 Cellos - 5 decembrie, Sala Palatului

2Cellos vine din nou in Bucuresti, la Sala Palatului, in data de 5 decembrie 2017, de la ora 20:00, acompaniata de Orchestra Simfonica din Londra, condusa de dirijorul Robin Smith.

Biletele se pun in vanzare incepand cu 20 ianuarie 2017 si vor fi disponibile sase categorii, la preturile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei si 350 lei. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti si benzinariile OMV).Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje