Cei care dau BAC-ul au parte de o motivatie in plus - cine ia 10 pe linie intra gratis la Untold Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei care sunt pe punctul de a scapa de perioada liceului, au parte de o motivatie in plus - daca invata si reusesc sa ia 10 pe linie, pot intra la Untold Festival pe gratis.

"Cine BAC-ul trece, la UNTOLD petrece! Esti pregatit de BAC? Iti oferim si noi un motiv in plus pentru a profita de ultimele zile in care mai poti invata. Te premiem cu acces gratuit la UNTOLD daca iei 10 pe linie la BAC, si cu reduceri substantiale la abonamentele de 4 zile indiferent cu ce nota promovezi examenul!", au notat organizatorii.

a

Bacalaureatul a inceput deja cu probele orale, insa saptamana urmatoare, odata cu startul probelor scrise, incepe si greul si, poate, cu aceasta ocazie, si motivatia tinerilor.

Elevii sunt rugati sa intre pe site-ul evenimentului, sa completeze un formular de inregistrare, iar apoi sa ia 10 la BAC pentru a putea petrece gratis.

Untold Festival are loc la Cluj, in perioada 30 iulie - 2 august, iar din lineup-ul festivalului, fac parte nume precum - ATB, Akua Naru, Avicii, Wu-Tang Clan, Andy C, Armin Van Buuren sau David Guetta.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje