Ce variante de cazare exista pentru Spellground Festival 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Spellground este un nou festival de muzica in Romania. Aflat la prima editie, acesta se va desfasura in zona Constanta - Navodari.

Spellground va dura trei zile, in perioada 12-14 august 2016.

Bonus: Sa nu uitam ca luni, 15 august, este declarata zi libera, deci puteti profita de un week-end prelungit la mare.

Hotelurile de 2, 3 si 4 stele din Mamaia si Constanta au pregatit pachete de cazare cu abonamente incluse pentru cei ce vor veni la Spellground Festival, cel mai mare festival de pe litoralul romanesc.

Pentru cei ce vor sa stea la hotel, camerele puse la dispozitie sunt duble, triple sau de patru persoane. In functie de dotari si servicii incluse (mic dejun, pensiune completa, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare) camerele au preturi ce pornesc de la 1390 de lei pentru cele trei zile de festival, cu doua abonamente incluse, in camera dubla. Toate variantele de camere sunt disponibile accesand site-ul oficial.

CAMPGROUND, campingul Spellground cu iesire la plaja, umbra si vedere la mare, ce include receptie, punct medical, puncte de securitate, puncte de alimentare electrica si zona chill & lounge este aproape SOLD OUT. Campingul ofera multiple variante, atat pentru grupuri, cat si individual.

Cel mai ieftin pachet ramas disponibil este cel in zona Terra, care ofera spatiu de campare pentru un cort de 2 persoane, la pretul de 130 de lei pentru cele 3 zile de festival. Cea mai scumpa varianta de cazare la cort in vanzare este Vibe Four, la 2080 de lei pentru patru persoane, cu abonamente incluse. Din material impermeabil si ignifug, corturile yurta Vibe Four de 4 persoane au 2 saltele gonflabile duble, asternuturi si perne.

O noua categorie de bilete este acum disponibila: V.I.P 3-Day Pass. Zona VIP este o zona special amenajata, cu vizibilitate foarte buna catre Master Stage, servicii Concierge, parcare separata, bar dedicat, cu acces restrictionat +18 ani.

La Spellground, copii cu varste pana la 12 ani au acces gratuit atat timp cat sunt insotiti de un adult, iar adolescentii intre 12-16 ani au acces doar cu insotitor, cu bilete la pret intreg.

Biletele pentru o zi la Spellground Festival costa acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la pretul de 330 lei (taxe incluse) si V.I.P 3-Day Pass, la pretul de 500 lei (taxe incluse) pot fi cumparate pe  www.eventim.ro, in reteaua de distributie Eventim sau pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Despre Spellground Festival

·         3 zile de festival

·         17 artisti internationali

·         53 artisti romani

·         3 scene: Master Stage, Ground Stage si ElectronicWave stage
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje