Carlos Bica si Per Mathisen completeaza line-up-ul Garana Jazz Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Garana Jazz Festival, evenimentul care a pus un sat din Muntii Semenic pe lista celor mai ravnite festivaluri de jazz open-air din intreaga lume, pregateste cinci zile pline de concerte si experimente muzicale indraznete, in perioada 7-11 iulie.

Maestrul jazz-ului american, Jack Dejohnette, va imparti aceeasi scena cu Arild Andersen, Kari Ikonen Trio, Magnus Öström Band si multi altii.

 

A mai ramas o luna pana la editia care marcheaza 20 de ani de Garana Jazz Festival cu 90 de artisti si 3 scene amplasate in varf de munte.

Ultimele confirmari din line-up-ul festivalului il readuc in Romania pe Carlos Bica, cel mai prolific contrabasist portughez, alaturi de proiectul de succes AZUL (Frank Möbus si Jim Black).

Cea din urma zi a festivalului, 11 iulie, va include prezenta trio-ul condus de norvegianul Per Mathisen, alaturi de Hans Mathisen (chitara bass) si Utsi Zimring (tobe) – un concert virtuos cu elemente up tempo, swing, jazz electric, acustic si jazzrock.

Programul complet al festivalului poate fi vizualizat aici.

Jazz-ul portughez revine in Poiana Lupului

2016 e un an aniversar atat pentru Garana Jazz Festival, cat si pentru proiectul de succes al renumitului contrabasist portughez Carlos Bica, AZUL (Carlos Bica, Frank Möbus si Jim Black), care impineste 20 de ani de la prima aparitie in fata publicului larg.

Carlos Bica si AZUL revin la Garana dupa 4 ani in care energia, creativitatea si lirismul grupului au capatat un plus de valoare.

Pe 7 iulie, vibratiile muzicii portugheze vor incalzi atmosfera noptilor racoroase din Garana cu un concert spectaculos.

Bilete si abonamente

Biletele pentru Garana Jazz Festival 2016 pot fi cumparate online, pe site-ul biletmaster.ro sau bilete.ro, in trei variante:  bilet de 1 zi, la pretul de 90 de lei,  festival pass pentru 4 zile, la pretul de 320 de lei sau festival pass pentru 5 zile, la pretul de 400 de lei.

Biletele si abonamentele pot fi cumparate si la fata locului, din Poiana Lupului, in limita locurilor disponibile.



Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje