Care este programul autobuzelor RATB pentru Summer Well

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru aceasta editie, Summer Well si-a extins colaborarea cu RATB, iar spre deosebire de anul trecut, numarul autobuzelor a fost suplimentat cu inca 10.

Autobuzele vor pleca din Bucuresti, statia Muzeul Taranului Roman (in apropiere de Piata Victoria) incepand cu ora 14:30 in fiecare zi de festival.

Ultimul autobuz pleaca spre Domeniul Stirbey la ora 20:30. Autobuzele circula din 15 in 15 minute (cu aproximatie) si nu fac opriri pe traseul Bucuresti- Buftea.

Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute. Pretul unei calatorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-intors pentru cei care nu au).

Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul Stirbey. Autobuzele vor pleca dupa terminarea concertelor (linia de transport dedicata nu este una cu program de functionare continuu) si vor face mai multe drumuri intre Buftea si Bucuresti.

Pentru evitarea aglomeratiei la plecare de la festival, organizatorii recomanda ca nu toata lumea sa plece imediat dupa terminarea concertelor.

Pentru cei care se vor deplasa cu masina proprie exista 3 trasee pe care le pot folosi: Mogosoaia, Chitila si Corbeanca.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje