CantaCuzino Frequencies - festival electro-cultural ce va avea loc la Castelul Cantacuzino

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca nu ati ajuns la Electric Castle - unde a fost absolut minunat, in ciuda ploii - si vreti sa experimentati cateva zile de festival la castel, venim noi cu o sugestie care suna foarte tare: 3 zile de electro si cultura la Cantacuzino.

CantaCuzino Frequences este un festival de muzica electro, ce se va desfasura intre 28 si 30 August, la Castelul Catacuzino dn Busteni. Pe langa decorul absolut superb, trebuie in primul rand sa stiti ca veti gasi si o expozitie cu operele lui Salvador Dali.

Festivalul promite o experienta senzoriala construita pe sunetul electronic al momentului si sustinuta prin arta. 

unnamed__2_.jpg

Pe cele 3 scene vor urca peste 30 de artisti internationali si locali, ce vor magnetiza participantii in jurul castelului, de la scena de zi la cea de noapte ┼či apoi la after-party, intr-o calatorie continua ce va incepe vineri si se va incheia duminica.

Line-up-ul suna cam asa: Nick Warren, Guy Mantzur, My Favorite Robot, Nikko Izzo, Marc Poppcke, SoulButton, Cid Inc., Nick Devon, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, Wannas, Disco Duro, Mahony, Mano, Bog, Punu, Alex & Mircea Babescu, Nocturno & Audiopulse, Victor Stancov, Marika, Alex Preda, Oscar, Marius Ene, Alex Pentu, Axel, Livia Andrei, Alexandru Jijian.

Bilete

Primele 500 - 20 de euro

Early Bird - 31 de euro (valabil pana pe 31 Iulie)

Full Price - 44 euro

Biletele se pot cumpara de pe bilete.ro

Pe site-ul festivalului exista si o sectiune destinata gasirii cazarii in zona Brasoc, Busteni, Prahova in acea perioada.

Mai jos puteti vedea si teaserul festivalului, care arata promitator. Suntem curiosi cum o sa fie. 

Voi ce parere aveti?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje