Campionatul Național de Volei pe plajă pentru cadeți și juniori va avea loc pe cea mai întinsă plajă din Bucureşti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

În perioada 6-10 august, Divertiland va găzdui, în premieră, Campionatul Național de Volei pe Plajă organizat de Federația Română de Volei, pentru cadeți și juniori, pe cea mai întinsă suprafață de plajă din București, de peste 8.000 de metri pătrați de nisip fin, întreținută după cele mai înalte standarde internaționale.

Astfel, acest loc va deveni o destinație de vară all-inclusive din zona metropolitană a Bucureștiului, unde se vor putea susține meciuri de volei pe plajă, pentru jucători amatori și profesioniști.

La Campionatul Național de Volei pe Plajă vor participa peste 40 de echipe de jucători profesioniști, care vor încerca în premieră nisipul și se vor întrece la cele două categorii – cadeți (16-17 ani) și juniori (18-19 ani).

Water park-ul Divertiland, aflat adiacent Autostrăzii A1 București-Pitești, s-a deschis anul acesta la finalul lunii mai. Până la finalul  verii, cel mai mare parc de distracții din România așteaptă peste 120.000 de vizitatori, cu atracții incitante și cu servicii moderne și de calitate, printre care 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje