byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka pe aceeasi scena

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka vor concerta pe aceeasi scena la Bucuresti: Elements Reunited pe 21 aprilie.

Turneul itinerant Overground Elements a ajuns la final, cu cele patru formatii din line-up concertand fiecare, alternativ, in patru mari orase ale tarii: Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Dupa ce au prezentat publicului noile lor proiecte live, fiecare in parte, cele patru formatii se reunesc la Bucuresti in Fratelli Studios vineri, pe 21 aprilie, pentru un concert impreuna!

byron, The Mono Jacks,Robin and the Backstabbers si Travka vor canta in cate doua reprize, atat acustic cat si electric, clubul urmand a avea cate o scena dedicata pentru fiecare tip de concert.

Trupele vor canta prin rotatie pe ambele scene, totalizand 8 reprezentatii separate intr-o seara cu peste 4 ore de muzica!

Biletele se gasesc online si in reteaua www.iabilet.rola pretul de 70 de lei (presale) sau 80 de lei la intrare, in seara concertului, in limita stocului ramas.Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

Locatie: Venue – Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3). Open doors – ora 21:00.
 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje