Byron si Lucia - concert caritabil pentru victimele Colectiv

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Concertul de (dubla)lansare Byron si Lucia a fost amanat pentru data de 13 noiembrie in Fratelli.

Lucia va lansa mult-asteptatul disc de debut - "Silence", in timp ce trupa byron va prezenta in sfarsit publicului albumul Eternal Return, inregistrat vara aceasta la studiourile Windmill Lane din Dublin.

Ei au postat urmatorul mesaj:

Ziua de 30 octombrie ramane o rana deschisa pentru noi toti. În aceste momente dureroase nu ne simtim capabili sa sustinem concertul de lansare de la Bucuresti asa cum a fost planuit initial, în data de 6 noiembrie. Am hotarat amanarea acestui eveniment pentru data de 13 noiembrie, acelasi loc - Fratelli Studios, aceeasi ora - 21:00.

Toti banii încasati din vanzarea biletelor vor fi directionati catre victimele tragediei din Colectiv si familiile acestora.

Printre cei plecati dintre noi se afla prieteni, colegi, colaboratori, iar gandurile noastre sunt alaturi de familiile si apropiatii lor, cat si de cei care în continuare lupta pentru viata si se recupereaza pe paturile de spital.

Dincolo de modalitatile evidente - donare de sange, sprijin moral si financiar - ne simtim obligati sa fim alaturi de cei afectati, asa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzica.

Acum, mai mult decat oricand, simtim ca trebuie sa ne reafirmam credinta în ceea ce facem.
Vom reveni cu detalii organizatorice în zilele ce urmeaza.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje