Britney Spears trece printr-o transformare uimitoare, imortalizata in noul numar al revistei V Magazine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Britney Spears are un nou look, diferit de cel haotic si trashy pe care il stiam pana acum. Cantareata a aparut intr-un editorial pentru aniversarea a 100 de ani de existenta pe piata a revistei V Magazine. Britney a pozat in lenjerie intima si body-uri marca Balmain. In interviul acordat revistei, cantareata povesteste detalii personale despre cariera ei si despre ascensiunea profesionala care i-a afectat increderea in sine.

Britney Spears vine in apararea tinerilor artisti care sunt nevoiti sa faca fata presiunilor din partea presei, a fanilor si a paparazzilor si il da ca exemplu pozitiv pe Justin Bieber. Cantaretul care astazi implineste 22 de ani a depasit perioada adolescentei in lumina reflectoarelor prin crearea albumului "Purpose", care vorbeste despre ambitie, iubire si stima de sine.

Whoever is in the spotlight, people are really quick to judge. I mean, there are a lot of kids coming up who've experienced that. You know, Justin Bieber, he's huge, and he experiences that. It's just the way the world works, unfortunately, a declarat Britney Spears.

Cantareata pop are o cariera de 20 de ani in industria muzicala si este mama a doi copii: Sean Preston (10 ani) si Jayden James (9 ani) si in curand isi va lansa cel de-al noualea album.


Foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje