Billy Idol revine in Bucuresti pe 29 iunie 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anul acesta Billy Idol va canta in Romania atat la Bucuresti cat si in Cluj. Pe data de 29 iunie 2014, Billy Idol va canta la Arenele Romane din Capitala, iar pe 30 iunie, Idol va canta in premiera la Cluj, pe stadionul Cluj Arena.

Billy Idol si-a castigat fanii datorita muzicii sale si a atitudinii punk in decorul pop-rock mainstream cu piese ce s-au transformat in evergreenuri.


Sursa foto

In show-ul pe care-l va sustine la Bucuresti, fanii vor putea asculta toate hiturile sale si nu numai. Alaturi de el pe scena, va fi si Steve Stevens (chitara).

Anul acesta, in octombrie, Billy Idol isi va lansa autobiografia "Dancing with myself", precum si primul sau album de studio din 2005 incoace.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu astazi, 3 martie 2014, de la ora 15:00.

Pre-sale: biletele Regular pentru concertul Billy Idol la Bucuresti sunt disponibile la pretul promotional de 128,4 lei pana pe data 25 martie inclusiv. Incepand cu data de 26 martie, pana in preziua concertului, bilete costa 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei.

Biletele Golden Ring nu fac obiectul presale-ului si sunt disponibile la pretul de 214 lei pana in ziua showului, cand vor costa 235,4 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Billy Idol a mai cantat in Bucuresti in anul 2006.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje