Bilete la Summer Well - cate s-au vandut pana acum

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa cum stiti deja, astazi s-au anuntat trupele din line-up Summer Well, care se va intampla in al doilea weekend al lunii august 2015, ocazie cu biletele early bird nu mai sunt disponibile.

Din cele 10 care vor canta amintim Kasabian, Foals, The Maccabees, Circa Waves sau Jungle. Festivalul Summer Well se va desfasura langa Bucuresti, pe domeniul Stirbey, la Buftea.

Intr-o emisiune la Radio Tananana, Andi Mitoi, organizatorul Summer Well, a declarat ca in perioada de presale, premergatoare anuntarii de line-up, s-au vandut toate cele 1000 de bilete disponbile.

Andi a mai spus ca motivul pentru care Summer Well a pus in vanzare o editie de bilete early bird a fost limitarea speculei, prezenta in anii anteriori.

Pe langa limitarea speculei, noua ni se pare si un mod bun de a lua pulsul pietii din Romania inainte de eveniment, vanzarea celor o mie de bilete fiind un semnal pozitiv.

Piata din Romania este destul de saraca si putin educata, fapt care explica absenta de nume mari internationale care sa performeze, Andi afirmand chiar ca Summer Well este printre putinele festivaluri care au reusit sa supravietuiasca in 2015.

Alaturi de Summer Well, Electric Castle si Untold Festival sunt printre festivaluri mari si notabile din Romania din 2015, ultimele doua desfasurandu-se la Cluj. Electric Castle se afla la editia numarul 3 si Untold Festival este la prima editie.

Festivaluri mari, ca Glastonbury, in mod similar vand bilete inainte de anuntarea de line-up, ele epuizandu-se in 10 minute.

Reamintim ca biletele la Summer Well costa 199 lei (20 aprilie - 20 mai), 239 lei (21 mai - 8 iulie) si 279 lei (9 iulie - 9 august) + costurile de ticketing.

De asemenea, pentru cei mai comozi dintre voi, aveti disponibil serviciul oferit de metropotam, prin care achizitioneaza pentru voi bilete si vi le livreaza in mod gratuit oriunde in Bucuresti. Serviciul este disponibil doar pentru membrii platitori.

Zicem sa va grabiti, Summer Well a fost soldout anul trecut.
 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje