Aylin & The Lucky Charms si Moonlight Breakfast completeaza line-up-ul WonderDay de la Mogosoaia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe data de 29 iunie, la Mogosoaia, se va intampla WonderDay, unul dintre cele mai interesante evenimente muzicale ale verii.

V-am anuntat deja ca pe scena mare vor urca Asaf Avidan, Noora Noor, dar si frumoasa Delilah, iar acum a venit vremea sa va spunem ca line-up-ul festivalului va fi completat de trupele romanesti Aylin & The Lucky Charms si Moonlight Breakfast.

Aylin Cadir, tanara artista de jazz de origine turca soseste pe 29 iunie la WonderDay alaturi de trupa sa, The Lucky Charms. Aylin exploreaza elementele muzicii jazz, stil pe care il imbina cu influente pop si retro intr-o combinatie autentica si extraordinara.

2

Moonlight Breakfast, cea mai apreciata trupa autohtona din zona soul, jazz, electro, completeaza programul WonderDay.

Pasare rara pe scenele bucurestene, Moonlight Breakfast revine in Romania pentru un concert deosebit, in cadrul unui eveniment cel putin la fel de special. Celebra pentru sound-ul extrem de bine conturat, un “retroelectro” cum insasi cei patru membrii il descriu, trupa a capatat rapid notorietate si dincolo de granitele tarii fiind astazi una dintre cele mai cunoscute trupe romanesti de jazz, la nivel international.

1

A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase – WonderDay! Organizat de Amphitrion, WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfasura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti si il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist israelian, Asaf Avidan!

In ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay. Evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi!

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret:

Early-Bird: 99 lei în perioada 5 martie – 5 aprilie;

Regular: 129 lei în perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei în perioada 7 mai – 7 iunie și 149 lei în perioada 8 iunie – 28 iunie;

On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje