AXEL THESLEFF, ARME, Andreea Veder la The Ark

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 13 mai, The Fresh satisface pofta de vara alaturi de Axel Thesleff, creatorul anthem-ul Bad Karma, aflat in turneul de promovare a unui nou single.

The Ark va fi invaluit de mister muzical cu bass, emanat de la butoane de succesul international Axel Thseleff.

Producatorul finlandez de trap va fi sustinut din partea scenei locale de ARME, proiect definit de sound-ul unic generat de intalnirea dintre Arapaima si Empt, dar si de rezidenta Andreea Veder, cu a sa selectie de top din underground-ul urban.

The Ark isi deschide portile la 22:00. Doar 500 de bilete sunt disponibile pentru acest eveniment. Le gasiti in avans pe site-ul thefresh.ro si la magazinul H2O, la pretul de 30 de lei.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

AXEL THESLEFF (FI)
KHATRU MUSIC

Axel Thesleff este un muzician electronic si producator aflat mereu in cautarea impactului emotional al sound-ului sau asupra ascultatorilor. Un artist ce isi ia mereu in serios rolul de compozitor si promotor al bassului modern, Axel defineste stilul sau ca fiind puternic influentat de muzica moderna de bass, punand insa accentul pe esenta muzicii si puterea ei de exprimare.

Artistul finlandez a pornit de la lectii de pian, dar a descoperit rapid partea digitala a muzicii si puterea sa de diversificare a suntelui. Influentat de trupe post-rock ca Sigur Ros, dar si indie ca Aphex Twin, Telefon Tel Aviv sau Radiohead, a continuat sa-si dezvoltare stilul muzical, desavarsit in 2014 prin experimentarea cu note estetice si mostre originare din India. Rezultatul? Marele succes international urmat de o grandioasa comunitate SoundCloud "Bad Karma".

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE-UP:

AXEL THESLEFF
ARME
ANDREEA VEDER

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:

• Pret: 30 de lei
• Doar 500 de bilete disponibile pethe thefresh.ro si la H2O Shop
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA:Sambata, 13 mai2017
ORA:22:00
LOCATIE:The Ark
ADRESA: Str.Uranus 150

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!1 comentariu

AXEL THESLEFF, ARME, Andreea Veder la The Ark
geowgweoqw
#1 -

Anionic Liposomes for sale
Anionic Liposomes for sale - BOC Sciences provides a wide range of liposome products, including cationic liposomes, anionic liposomes, fluorescently labeled liposomes, clodronate liposomes, ATP liposomes, etc., as well as a variety of high-quality liposome preparation materials.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje