Au aparut primele informatii despre Untold 2017. Cand va avea loc si cat vor costa biletele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Organizatorii festivalului Untold au tinut o conferinta de presa intr-un cinematograf din Cluj-Napoca, la care au anuntat detalii despre editia de anul viitor si au prezentat un film al editiei 2016, regizat de olandezul Stijn Verlinde.

UntoldFestival2017_V4.jpg

Untold 2017 va avea loc intre 3 si 6 august, iar primele 5 000 de bilete vor fi puse in vanzare vinerea asta. Primele 5 000 de bilete si abonamente vor fi puse in vanzare vineri la pretul promotional de 200 de lei, respectiv 330 de lei. Celelalte abonamente vor costa 550 de lei.

Biletele si abonamentele promotionale vor fi disponibile pentru cei care s-au inregistrat pe site-ul festivalului, fiecare persoana avand posibilitatea de a achizitiona cel mult patru abonamente.

UntoldFestival2017_V1.jpg

Ne bucuram ca Untold a devenit un fenomen. Este tot mai apreciat, am primit premii si laude de la artisti si manageri si chiar alti organizatori surprinsi de nivelul la care am ajuns intr-un timp atat de scurt. Asta ne obliga sa ne autodepasim si promitem o editie mai reusita decat celelalte. Am consultat astrele si am stabilit ca cel mai bun moment este in luna august”, a declarat Bogdan Buta, managerul evenimentului.

djsets_cover.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje