Artan, Dan Byron si Narcis Axinte, pe scena cu STEMA - intrare libera

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Concertul de lansare al primului album STEMA va avea loc joi, 5 mai 2016, in Clubul Control din Bucuresti.

Hot Club de Bucharest vor deschide seara, pe ritmuri de jazz manouche, un proiect care aminteste de anii “salbatici” ai Parisului: originar din suburbiile Parisului anilor ’30, jazz manouche a fost creat de legendarul chitarist Django Reinhardt.

De peste 70 ani de la apariția sa, stilul unic al lui Django „hot gypsy swing” este inca prezent si chiar infloritor pe scenele de jazz pariziene. Muzicienii din Hot Club de Bucharest rafineaza acest stil clasic al anilor '30 intr-un mixt echilibrat de traditional si modern.

Dupa orele 22.00, pe scena vor urca STEMA si invitații lor – Artan, Dan Byron si Narcis Axinte, pentru o prima intalnire a publicului cu noul album STEMA, intr-un spatiu cu visuals by Adistu.

Vicii, Talente si Patimi este un album dens, un album care te poarta intr-un joc continuu, pe alocuri psihedelic, de la patima la protest, de la autoironie pâna la social-filozofic dostoievskian, descriu membrii trupei materialul discografic.  

„Este o construcţie complexa cu multe camere pe care merita sa le vizitezi pentru a vedea cum viciile, talentele si patimile pot deveni mici ghiocei care strapung cu incapatanare zapada“ - Silviu Sanda.  

STEMA inseamna Silviu Sanda – voce, chitara; Dan Stoica – chitara, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotarus – bass; Vlad Toma – tobe.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje