Ara Malikian, celebrul violonist spaniol, a ajuns in Bucuresti - fiara si vioara la Sala Radio

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

“Ca sa fiu sincer, sunt foarte emotionat ca voi canta in Bucuresti, consider ca scoala romaneasca de vioara este una dintre cele mai importante si stiu ca publicul are standarde inalte. Vreau sa fac deci un concert foarte bun si sunt fericit ca am aceasta ocazie.”- Ara Malikian

Peste doar cateva ore il vom putea vedea la Sala Radio pe Ara Malikian, celebrul violonist spaniol de origine libaneza.

Categoriile II si III de bilete sunt sold out si au mai ramas foarte putine bilete la categoria I in vanzare.

Ara Malikian este fara indoiala unul dintre cei mai versatili si expresivi violonisti ai generatiei sale, un autentic rapsod al timpurilor noaste. Arta sa  trimite constant atat  la originile armene , cat si la vasta experienta dobandita de-a lungul carierei, sau asimilarea muzicii altor culturi, cum ar fi cea orientala, central-europeana, argentiniana, sau spaniola.

Violonistul isi creeaza astfel un limbaj propriu prin care muzica clasica, compozitiile proprii, prelucrari ale unor teme celebre, precum si adaptari ale unor piese Radiohead sau Bjork sunt aduse in fata marelui public intr-o forma seducatoare si accesibila tuturor.

Ara Malikian se afla in turneu cu un proiect ce are o semnificatie speciala pentru el.  Numit ”15”, proiectul marcheaza incheierea unui ciclu in cariera si se vrea a fi un omagiu adus de catre muzician publicului care l-a aplaudat pe parcursul a 15 ani de concerte sustinute in fiecare colt al Spaniei sale adoptive.

Celebru pentru stilul sau unic si conceptul de spectacol iesit din tipare, impredictibilul violonist, insotit de muzicieni de marca, promite la Bucuresti un show de neuitat.


Program
Concertul Ara Malikian 15 are loc in aceasta seara de la ora 20’00 la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.
 

Bilete
Mai este in vanzare un numar limitat de bilete la pretul de 175 de lei ce  pot fi cumparate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti şi Humanitas, benzinariile OMV)  si la punctul de vanzare Eventim de la Sala Radio, in aceasta seara.
 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje