Antonio Sanchez & Migration pentru prima data in Romania, la Jazz Night Out

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Antonio Sanchez & Migration va concerta pe 6 Decembrie, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti in cadrul Jazz Night Out, in formula: Antonio Sanchez-tobe, Seamus Blake-saxofon, John Escreet-pian, Matt Brewer-contrabas.

Antonio Sanchez este unul dintre cei mai mari bateristi ai lumii, castigator a 4 premii Grammy.

Nascut in 1971 in Mexic, Sanchez a inceput  sa cante la tobe la varsta de 5 ani. A studiat la Berklee College of Music si New England Conservatory de unde a absolvit cu Magna Cum Laude in Jazz Studies.

Are un master in Jazz Improvization, iar primul sau album solo (2007) a fost inregistrat alaturi de celebritati ca Pat Metheny (in al carui grup canta de 15 ani), Chick Corea, Chris Potter, David Sanchez si Scott Colley.

Versatilitatea si influentele muzicale dintre cele mai diverse au creat o amprenta inconfundabila a instrumentistului si compozitorului ce se regaseste pe nu mai putin de 100 de albume inregistrate cu Paquito D'Rivera, Danilo Pérez, Avishai Cohen, Gary Burton, Dianne Reeves, Joshua Redman, John Patitucci, Dee Dee Bridgewater si altii.

In 2014 Antonio Sanchez a compus coloana sonora pentru filmul american Birdman (castigator a 4 premii Oscar) - al reputatului regizor Alejandro González Iñárritu (Biutiful, Babel), creatie care i-a adus o nominalizare la Golden Globe pentru Best Original Score, dar si premii, Soundtrack Stars  la Venice Film Festival fiind doar unul dintre acestea.

Program

Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete
Biletele pentru acest eveniment costa 95, 135, 155 de lei in functie de categorie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje