Andreea VERDE lanseaza clipul DID YOU GET MY KISS? - Capitolul VERDE

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Andreea Verde, pe numele adevarat Andreea Lupescu si, coincidenta sau nu, colega noastra, a lansat saptamana trecuta primul clip de cariera solo si da, arata si suna extraordinar de bine. Pe Andreea Verde o stim artistic din trupa Dekadens, alaturi de care a lansat primul album acustic, "Dekadens in Wonderland".

Totul despre piesa hipnotica "Did you get my kiss", in materialul de mai jos.

Muzica, poezie si performing art

Ai primit sarutul meu?

Andreea Verde incearca sa ne inverzeasca si sa ne trezeasca curiozitatatea prin muzica si imagine in stilul glamour devenit deja trademark.

mail_google_com.jpg

Cu lampioane si multe baloane verzi pe o terasa aflata la inaltime deasupra Bucurestiului, VERDE a lansat primul ei clip solo - Did you get my kiss?.

Clipul a fost regizat si filmat de Raluca Porumbacu. Melodia a fost compusa si produsa de Horatiu Vladila, iar versurile ii apartin londonezei Shoshana Rose Stern.


Am cunoscut-o pe Shoshana in martie 2015, am participat la workshopul ei The Liberation Project in Londra. Ne-am sincronizat instant si am simtit acel je-ne-sais-quoi cand cunosti pe cineva care brusc iti pare familiar si cu care te conectezi. Asa ca, dupa doar 2 zile petrecute impreuna, s-a hotarat sa vina la Bucuresti sa ma viziteze si sa lucram la un proiect impreuna. Familia si prietenii o avertizasera ca Romania e o tara tare periculoasa, insa nu i-a pasat. S-a urcat in avion, a venit si in doar cateva zile am pus bazele proiectului My Lost Child. - Andreea VERDE


Sincron a fost si cu compozitorul Horatiu Vladila, alaturi de care am creat melodia, nedormind nopti intregi.

Did you get my kiss? face parte dintr-o serie de capitole care vorbesc despre iubirea adevarata, despre experienta energetica pe care o ai atunci cand te conectezi cu cineva, despre modul in care totul se schimba in tine in urma unor reactii chimice, psihologice si fizice.

verde2.jpg

Lucrand la acest proiect mi-am dat seama ca atunci cand ne indragostim trecem prin tot felul de stari si angoase. Reactionam ciudat. Dincolo de dorinta de reproducere, care e mereu prezenta, traim experiente carora nu le oferim locul cuvenit, proiectii pe care ni le facem, intrebari, incertitudini, energii pe care le simtim. Asa ca aceste poeme vorbesc despre starile-nu-atat-de-evidente prin care trecem atunci cand ne indragostim.  -  Shoshana Rose Stern, Londra

VIZUAL

Vorbim in culori si sunete. Universul din Did you get my kiss? este pur si alb, cu nuante de energie verde. Clipul a fost regizat, filmat si montat de Raluca Porumbacu. Camera alba minimalista lasa loc pentru exprimarea emotiilor prin miscarile corpului, pictura de pe maini, transparenta hainelor.

Fiecare capitol va avea o culoare specifica. Acesta este VERDE.

CE URMEAZA

Urmatorul capitol va fi filmat in Londra, alaturi de echipa Shoshanei din cadrul Centrului Artistic Dalston Hive.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje