Andre Rieu organizeaza si un al patrulea concert in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Violonistul Andre Rieu va organiza si un al patrulea concert la Bucuresti dupa ce in numai 15 ore au fost vandute 33.000 de bilete la celelalte concerte care se vor organiza pe 12, 13 si 14 iunie.

Daca vreti sa il vedeti puteti sa cumparati bilete pentru concertul de joi, 11 iunie, care se va organiza tot in Piata Constitutiei.

Organizatorii anunta ca au luat aceasta decizie in urma cererii fara precedent.

Dragii mei prieteni din intreaga Romanie, va salutam din Marea Britanie, unde ne aflam in turneu. Am aflat vesti extraordinare. Sunt atat de fericit si de nerabdator sa pot veni in minunata voastra tara, nu numai pentru un concert, ci pentru mai multe. Numai entuziasmul si bucuria voastra au facut posibil acest lucru ! Am primit nenumarate solicitari si incercam cu tot sufletul sa le putem onora si sa va rasplatim increderea. Ne vedem curand! Cu multa dragoste, André, le transmite violonistul fanilor din Romania.

Biletele pentru cel de-al partrulea concert André Rieu, din 11 iunie 2015, sunt disponibile in reteaua Eventim si prin partenerii autorizati.

Totodata, biletele pot fi achizitionate pe Metropotam.

Andre Rieu este cunoscut pentru interpretari remarcabile, cum ar fi “The Second Waltz”, "Les Patineurs" sau "Bolero". André a fost denumit "Regele Valsului".

In concertele sale, André canta la vioara, dirijeaza orchestra lui si este un "conférencier" fermecator, interactioneaza cu publicul dupa fiecare piesa.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje