Anastacia revine in Romania pe 29 iunie intr-un concert la Sala Palatului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anastacia, cantareata americana recunoscuta pentru piese precum I'm outta love sau Paid my dues, revine in Romania, intr-un concert pe care-l va sustine la Sala Palatului pe 29 iunie 2015.

Show-ul face parte din turneul mondial al artistei, Resurrection Tour 2015, asa ca iubitorii de muzica live, dar si fanii Anastaciei, sunt asteptati la concert, unde vedeta va interpretat atat piese din repertoriul vechi, cat si melodii abia lansate.

Anastacia Lyn Newkirk s-a nascut pe 17 septembrie 1968 la Chicago si este recunoscuta pentru vocea ei puternica - unii o considera o Janis Joplin moderna, pe cand cei de la The New York Times o descriu ca fiind un fenomen vocal.

Albumul Resurrection, lansat in mai 2014, s-a bucurat de succes critic si comercial, fiind al saselea clasat in top zece albume in Italia si al cincilea in top zece albume din Regatul Unit.

Piesa principala a albumului, Stupid Little Things, lansata pe 4 aprilie 2014, a ajuns pe primele pozitii in topurile din Belgia si Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerand-o "o revenire exceptionala" si, totodata, dovada ca Anastacia este o adevarata supravietuitoare.

Pana pe 10 martie, se vor putea achizitiona bilete la preturi speciale, care difera in functie de categorie: VIP - 400 de lei, categoria I - 350 de lei, categoria a II-a - 300 de lei, categoria a III-a - 200 de lei.

Pentru cine nu stie deja, metropotam vine in ajutorul celor mai comozi dintre voi si se poate ocupa sa iti procure biletele, prin serviciul de concierge oferit membrilor sai. Serviciul acesta este parte dintr-o lista mai mare de beneficii misto de care orice membru din clubul metropotam poate profita. Costul este de 99 de lei pe an si de aici te poti activa.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje