Amenzi record si peste 200 de reclamatii la ANPC dupa concertul lui Robbie Williams

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Concertul lui Robbie Williams a fost fara doar si poate un dezastru organizatoric. Chiar daca showul facut de cantaretul britanic a fost de exceptie, publicul nu a putut sa se bucure de prestatia acestuia.

Cozi enorme la standurile de bauturi si oameni carora li s-a facut rau din cauza lipsei de apa sau lichide, cam asta ar fi rezumatul concertului din 17 iulie.

In urma scandalului iscat pe retelele de socializare, peste 200 de reclamatii au fost inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.


Sursa

Reprezentantii ANPC au declarat ca organizatorii evenimentului, respectiv D&D East Entertainment, vor primi amenda maxima, iar sanctiunea va fi data cel mai tarziu marti, 28 iulie, cand va fi anuntata si suma exacta.

Principalele motive ale reclamatiilor sunt: lipsa de respect fata de public, imposibilitatea oamenilor de a procura apa sau orice alt lichid si imposibilitatea ambulantelor de a interveni in cazul unui accident.

Dupa show, foarte multi spectatori au scris pe pagina eventului nemultumirile legate de concert, insa D&D a crezut de cuviinta sa stearga respectiva pagina. Apoi, a publicat o scrisoare oficiala in care da vina pe o misterioasa firma de catering pentru problemele de organizare aparute.

Suntem tare curiosi sa vedem ce amenda va primi D&D East Entertainment, mai ales ca ei considera ca nu au gresit cu nimic. Totusi, lumea prezenta la concert s-a declarat extrem de dezamagita de organizare, iar multi au spus ca nu vor mai veni niciodata la un eveniment organizat de D&D.

In cazul in care nu v-ati recuperat banii de pe cardurile de la concert, puteti afla de aici unde trebuie sa va duceti pentru a-i cere inapoi.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Amenzi record si peste 200 de reclamatii la ANPC dupa concertul lui Robbie Williams
dragosh_r0ck
#1 -

amenda maxima!?

si cat este amenda maxima? sau pana marti 28 iulie o calculeaza?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje