Akua Naru revine in Bucuresti pe 19 martie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca a mai fost in Romania de atunci, noi ultima oara am vazut-o pe Akua Naru la Atelierul de Productie din Bucuresti in 2014.

Am trait un show plin de energie pozitiva, hip-hop si iubire; ne-a placut foarte mult.

Akua Naru revine in Bucuresti pe 19 martie, alaturi de trupa sa de suflet Digflo.

2.jpg

Seara va fi completata de Silent Strike si Vlad Dobrescu, iar noi abia asteptam o seara in oras.

Evenimentul organizat de The Fresh va avea loc la Terra Events Hall, portile se deschid incepand cu ora 21:00, iar biletele costa 45 de lei.

1.png

Despre Akua

Akua Naru propune un manifest liric ce fuzioneaza hip-hop, jazz, soul, blues si R&B. Ea a descoperit arta rimelor in copilarie, demonstrand un talent de un lirism profund, transpus azi in spectacole muzicale extraordinare.

Povestea ei incepe in New Haven, USA, fiind relatata pe albumul de debut "The Journey Aflame". Un maestru feminin al cuvintelor, Naru atrage atentia oriunde canta, din Philadelphia pana in Africa de Vest.

5.jpg

Stabilita in Germania pentru a crea muzica, ea inregistreaza cu grija toate experientele sale, fuzionand diverse genuri muzicale cu propriul sau stil de hip-hop.

Dupa colaborari fructuoase cu Tony Allen, Lords Of The Underground, Patrice, Tete, Wax Tailor si Ahmir "Questlove" Thompson din The Roots, Akua Naru produce in 2015 albumul "The Miner’s Canary".

3.jpg

Inspirat de persoanele de culoare din America si nu numai, albumul cu titlu-metafora anunta un experiment social, in analogie cu practica minerilor de a aduce in mina un canar pentru a identifica o scurgere de gaze.

Explorand in profunzime constiinta sociala, Akua Naru combina cu maiestrie jazz, neo soul, blues, R&B, hip-hop cu rime sociale si conduce miscari artistice comparabile cu Lauryn Hill & The Roots 90.

4.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje