ABSOLUT te transforma in creatorul universului UNTOLD si iti ofera cazare la festival (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol prezentat de Absolut

Nopți care nu se satură de party-uri nici când le dau târcoale razele dimineții, zâmbete cuceritoare și prieteni noi, scene uriașe și performance-uri vibrante, outfit-uri extravagante și cocktail-uri ademenitoare – ar fi doar câteva dintre argumentele pentru care experiența completă a unui festival de muzică outdoor trebuie trăită de fiecare cel puțin o dată pe vară.

Evadarea din rutina săptămânii, din excesul de task-uri, teme, prezentări sau examene, direct pe tărâmul muzicii și al petrecerilor din zori până-n zori, e recompensa mult așteptată a lunilor în care te topești după mai mult „pe-afară”.

Anul acesta, Absolut transformă festivalul Untold de la Cluj într-o experiență multisenzorială, reuniund și transpunând lumi imaginare pe târâmul real al festivalului.

absolut2

Absolut dă startul manifestărilor creative pe platforma www.absolutcreator.ro, lansând un joc online inovator prin care utilizatorii își pot proiecta propriul univers Untold. În paralel, pe piață vor fi disponibile și o serie de sticle tematice, în ediție limitată, ale căror ambalaje ascund coduri de înregistrare pentru călătoria spre Untold Festival.

Absolut încurajează reveria și libera circulație a ideilor și a creativității, aducând creațiile participanților din online în offline, traducând lumile conturate virtual într-o instalație unică de jocuri de lumini, proiecții hipnotizante și concerte memorabile.

Jocul are 3 niveluri care vor fi dezvăluite progresiv, până pe 29 iunie, iar prin parcurgerea întregii călătorii, fiecare utilizator poate deveni Absolut Creator. Săptămânal, până pe 20 iulie, după fiecare nivel încheiat cu succes pe www.absolutcreator.ro, călătorii-creatori ai universului Untold pot câștiga unul dintre cele 100 de abonamente 4Days la festival și locuri de cazare în cele 90 de camere din Absolut Camp, pentru ei și prietenii lor.

În așteptarea festivalului, Absolut lansează și o serie de sticle în ediția limitată Absolut Untold, cu packaging special. Fiecare sticlă de Absolut în haine de festival ascunde în interior un cod, pe care Creatorii trebuie să îl înscrie pe site, înainte de a porni în călătoria spre Untold Festival alături de Absolut. Sticla se poate comanda si de pe http://www.emag.ro/supermarket/vodca-mix-untold-0-7l-absolut-19026/pd/DNJ232BBM/.    

absolut 1

Pe parcursul jocului, fiecare participant primește o nouă identitate, de Dreamer, Magician, Lord, pentru ca în final să devină Absolut Creator.

Löonia este instalația Absolut prin care lumile imaginare construite după îndeplinirea misiunilor jocului online vor deveni tangibile, parfumate, gustabile sau sonore.

Efectele vizuale analog vor transforma universurile Absolut Creator în entități arhitecturale pe care fiecare participant la eveniment le va percepe în funcție de propriile experiențe și sensibilități. Astfel, hărțile mentale și coordonatele imaginare vor prinde formă într-un spectacol continuu, interactiv, magic, pe tot parcursul festivalului Untold, între 4 și 7 august 2016.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje