Ziua Lacului Bolboci

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ziua Lacului Bolboci va avea loc pe 6 august si este o premiera pentru zona Masivul Bucegi, editia 2011 fiind si prima editie a intregului festival.

Lacul Bolboci a reusit sa-si pastreze atuurile pentru care a devenit o atractie turistica: apa rece chiar si pe parcursul verii, aer curat, peisaj de basm. Proiectul Ziua Lacului Bolboci este finantat din fonduri europene si isi propune sa atraga turistii in aceasta zona.

Festivalul incearca sa contribuie la promovarea valorilor romanesti. Spectacolul va lua startul printr-un mars de fanfara, in timp ce atmosfera va fi animata de personaje din vremuri stravechi in parada personajelor de epoca. Dupa aceste momente Orchestra Chindia si Ansamblul de Dansuri Populare din Targoviste ne vor prezenta cele mai frumoase cantece si dansuri dambovitene.

Dar probabil ca seara va aduce si cel mai asteptat moment al festivalului Ziua Lacului Bolboci: concertul de folk. Concertul ii va aduce in fata noastra pe Victor Socaciu, Emeric Imre si formatia Karma care nu avea cum sa rateze un astfel de eveniment.

Despre cazare nu am primit nici o veste din partea organizatorilor dar ne gandim ca e o zona in care veti putea sa campati. Mai exista si Cabana Bolboci care ofera 60 de locuri de cazare. Puteti gasi mai multe detalii despre cabana chiar pe site-ul oficial.

De ajuns se poate ajunge direct cu masina. Aveti o harta aici. Dar puteti sa mergeti si cu trenul pana la Sinaia, de unde ori sariti muntele cu telecabina sau pe jos, ori o luati pe Dichiu.

Pana una alta noi v-am pregatit cate o melodie pentru fiecare dintre cei 3 artisti pe care ii veti putea auzi sambata la Ziua Lacului Bolboci. Speram sa va placa.

Vasile Seicaru - Romanta intre doua trenuri


Karma - Amanta


Emeric Imre - Nebun de alb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje