Transport de noapte pentru B'Estfest

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca in urma cu cateva zile va spuneam cum ajungeti la B'Estfest Summer Camp 2011, astazi a venit vremea sa va spunem si cum va intoarceti, in cazul in care nu campati acolo.

Cei care aleg sa vina la festival cu transportul in comun vor avea la dispozitie o linie speciala care va functiona inclusiv pe timp de noapte, pusa la dispozitie cu sprijinul RATB. Aceasta linie speciala de transport va merge pana la intrarea in zona de festival si va functiona tur si retur, de la Piata Charles de Gaulle (langa statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la intrarea in B’ESTFEST Park. Autobuzele vor avea inscriptionate textul "Linie speciala B’ESTFEST" si vor circula cu o frecventa de 15 minute, incepand cu ora 16:00 in data de 1 iulie (vineri, prima zi de festival) si respectiv ora 12:00 in zilele de 2 si 3 iulie, pana la ora 22:00.

Se va circula in directia B’Estfest Park inclusiv dupa ora 22:00, insa la interval de 60 de minute, pana la ora 2 dimineata. La intoarcere, autobuzele vor pleca de la B’Estfest Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 4:00 dimineata.

Publicul va avea la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere festivalului, microbuzul fiind disponibil si pe timp de noapte.

Cei care vor veni cu masina personala vor avea la dispozitie o parcare gratuita in cadrul B’Estfest Park, pentru cel mai bun traseu putand consulta harta atasata.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje