Festivalul Summer Well 2011, 13 si 14 august, Domeniul Stirbey din Buftea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ajuns la urechile noastre ca un simplu zvon, sub denumirea de Stirbey Festival, evenimentul muzical anunat pentru luna august s-a conturat acum in Summer Well 2011, un festival ce va avea loc pe 13 si 14 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Evenimentul este creat pentru tinerii pasionati de muzica si isi propune sa devina un spatiu in care cei ce impartasesc aceleasi pasiuni sa se intalneasca de-a lungul a doua zile de concerte, filme, expozitii si happening-uri.

Aflat la doar 15 km de Bucuresti, Summer Well se va desfasura pe Domeniul Stirbey, la Buftea, care este un parc de peste 25 de hectare, amenajat timp de doua secole de familiile care l-au construit si locuit – Stirbei si Bibescu – si modernizat si dotat in ultimii ani de noul sau proprietar, Bucharest Arena. Palatul Stirbey, peluzele generoase, lacul interior sau iesirea catre lacul Buftea sunt tot atatea motive pentru a petrece un weekend plin la Summer Well.

Transportul public de la Bucuresti catre Buftea si retur va fi asigurat pe toata durata festivalului.

Pe scena principala vor urca 10 formatii – toate nume pop si rock, noi si relevante. Primul nume anuntat pentru line up-ul festivalului este cel al formatiei Chew Lips – concertul britanicilor va deschide prima zi de Summer Well.

Tot la acest festival se zvoneau ca vor fi prezente nume ca Plan B si Interpol.

Tineti un ochi pe site-ul festivalului si pe pagina lor de Facebook.

Totul suna foarte bine! :)

1 comentariu

Summer Well 2011, 13 si 14 august, Domeniul Stirbey din Buftea
movieaddicted
#1 -

Comentariu nou

Plan B suna foarte bine :D

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje