Stufstock 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Stufstock 2011 este editia cu numarul 9 a festivalului deja consacrat din Vama Veche. Ne bucura mult de tot ca acest festival nu a disparut (au exista zvonuri la un moment dat ca nu o sa se mai tina), ba din contra, a crescut si a ajuns unul dintre cele mai importante evenimente de pe la noi.

Sufstock 2011 nu este numai un festival de muzica, ci este un festival complet: muzica, teatru, film, fotografie. Si pentru ca anul acesta programul este unul destul de bogat, o sa luam pe rand fiecare categorie.

Stufstock 2011 fotografie.
La fel ca si anul trecut, pasionatii de fotografie vor avea ce face in cadrul work shop-ului "Vama sub lumini de Oscar". Timp de 7 zile, de la primele ore ale diminetii si pana noaptea, participantii vor avea ocazia sa lucreze cu cel mai bun echipament si vor participa la concursuri si la cursuri sustinute de fotgrafi recunoscuti in domeniu: Cosmin Somesan, Catalin Savulescu, Luca Achim etc. Work shop-urile se vor tine la Bibi Bistro si pe Strada Principala. Mai multe detalii gasiti pe site, la sectiunea fotografie.

Filmstock:
Filmele de la Stufstock 2011 vor fi impartite pe seri, de pe 21 pana pe 24 august, si vor putea fi vizionate in Curtea "La Frontiera". Duminica seara vom avea "Seara retrospectivei IIFF", in timp ce luni va fi seara filmelor unguresti.

Marti va fi ziua filmelor romanesti, unde vom putea vedea in avampremiera filmul "Visul lui Adalbert" de Gabriel Achim si "Muzica in sange" de Alexandru Mavrodineanu. Filmstock este inchis de seara filmelor horror, miercuri, pe 24 august, cand vom putea vedea Dracula (1931) de Tod Browing, The House on Haunte Hill (1959) de William Castle sau Dementia (1963) de Francis Ford Coppola. Programul complet al Filmstock 2011 poate fi gasit pe site-ul oficial, la sectiunea Filmstock.

Stufstock 2011 Teatru:
Piesele de teatru din Vama vor fi jucate tot de pe 21 pana pe 24 august, cate una in fiecare seara pe scena improvizata la Restaurant Corsarul. Festivalul de teatru va incepe cu piesa Sunt Orb de Horatiu Malaele si se va incheia cu Monoloagele Vaginului de Laurentiu Banescu.

Stufstock 2011 Muzica:
Am ajuns probabil la sectiunea care prezinta cel mai mult interes pentru toata lumea: sectiunea muzica. Daca vine vorba de muzica si de Stufstock atunci avem multe de vorbit, o sa incepem cu Workshop-ul RockSchool. De luni, 22 august, pana miercuri, 24 august, participantii la festival vor putea sa invete sa cante la chitara, la tobe si la bass si vor putea vedea concertele trupelor RockSchool si sesiuni de jam session.

Newcomers Stage la Stufstock 2011
La Stufstock 2011 vom putea vedea si 12 trupe noi pe scena special pregatita pentru nou veniti, Newcomers Stage. Trupele aflate la inceput de drum vor concura in fata unui juriu alcatuit din: Alex Revenco, Cristin Tomeci, Razvan Radulescu aka Hefe si Cristian Hrubaru de la Rock FM, primele 3 locuri castigand:
Locul 1: Productie album;
Locul 2: Productie videoclip
Locul 3: Chit sala de repetitii
Cele 12 trupe care sunt inscrise in concurs pot fi gasite pe site-ul oficial la sectiunea Newcomers Stage.

Rock Stage - Line-up
In serile de 26 si 27 august vom avea parte de multa muzica buna pe scena rock a festivalului Stufstock 2011. Fara prea multe introduceri va prezentam line-up-ul pregatit de cei de la Stufstock 2011:

Sambata, 26 august:
19:30 Up to eleven
20:30: Krepuskul
21:30: White Walls
22:30: Trooper
23:30: Altar
00:30 Travka
01:30: Negura Bunget

Duminica, 27 august:
17:00: Newcomers locul 3
17:35: Newcomers locul 2
18:10: Newcomers locul 1
18:45: Blue Pulse
19:45: The Da Da's
20:45: East Roots
21:45: Byron
22:45: Alternosfera
23:45: OCS
00:45: Niste Baieti
01:45: Iris

Pretul unui abonament pentru intreaga perioada a festivalului, 21-27 august, este de 90 lei si asigura intrarea la filme, teatru si muzica. Noua ni se pare ca cei de la Stufstock au pregatit un line-up interesant pentru cea de-a 9-a editie a festivalului si ca intregul eveniment merita vazut, mai ales ca abonamentul are un pret mai mult decat accesibil. Daca noua ne-a scapat vreun detaliu despre Stufstock 2011, cu siguranta veti gasi pe site-ul oficial toate detaliile de care aveti nevoie.

Noi o sa incercam sa ajnugem la Stufstock 2011, dar pana atunci v-am pregatit cateva melodii ale trupelor pe care le vom putea vedea pe scena. Voi mergeti la Stufstock 2011?

Travka - Corabia Nebunilor


Negura Bunget - Cunoastere Tacuta


OCS - Nu incerca asa ceva acasa


Niste baieti - Fata draga


Iris - Vino pentru totdeauna

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje