Scorpions la Bucuresti pe 9 iunie 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cine-ar fi crezut ca dupa ce au anuntat anul trecut ca se despart, o sa mai avem totusi ocazia sa ii vedem live? Cu ocazia "pensionarii", Scorpions au plecat intr-un mega-turneu, Get Your Sting And Blackout World Tour, inceput in 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfarsitul anului 2012. La Bucuresti vor ajunge pe 9 iunie si vor canta pe Zone Arena.

 .

Preturile biletelor vor fi urmatoarele: 128 lei in Gazon B, 190 lei in Gazon A, 265 lei in fata scenei, in sectorul Golden Circle si 350 lei la Tribuna.

Acestea vor putea fi cumparate in perioada 10 - 13 februarie doar din Magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center  (parter, intrarea de langa McDonald’s), iar de luni 14 februarie se vor putea gasi in toata reteaua magazinelor BILETOO.RO, respectiv Librariile Adevarul din toata tara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Preturi promotionale:

Intrucat in cadrul acestui turneu trupa Scorpions isi ia adio de la fanii sai, organizatorii lanseaza o campanie promotionala in primele 4 zile de vanzare a biletelor:

In perioada 10-13 februarie vor fi puse in vanzare cate 500 de bilete la preturi promotionale, reduse cu 15%, in sectoarele Golden Circle si Gazon A. Aceste bilete reduse se vor putea cumpara DOAR de la magazinul BILETOO aflat in Unirea Shopping Center, la parter (intrarea de langa McDonald’s). Detalii legate de bilete se pot obtine si la numerele de telefon 0758.388.388, 0731.789.972.

 Un concert organizat de Project Events


Pssst: Uite si ce jucatori la bursa muzicala Metropotam Music Fest au luat puncte pentru ca au banuit ca ii vom vedea anul asta pe Scorpions.

Punctele le vor aduce in curand tot felul de bilete la concerte si alte premii. Tu ti-ai facut lineup-ul pe 2011?

scorpions
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje