Reguli de acces la concertul Sting (6 iunie, Piata Constitutiei)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Luni, pe 6 iunie, il vedem si auzim pe Sting in Piata Constitutiei. Nu doar pe el, ci si o orchestra alcatuita din 50 de persoane, dirijata de Sarah Hicks, alaturi de alti cativa instrumentisti (chitara, bass, percutie).

Pregatirile pentru concert au inceput deja. Iata cum vor afecta traficul in zona:

- Intre 3-7 iunie, orele 07.00 – 23.00 se va restrictiona circulatia rutiera pe banda I in alvelolele de langa Piata Constitutiei, intre Bd. Libertatii si Bd. Unirii;

- Incepand cu data de 6 iunie, ora 13.00 si pana pe 7 iunie, ora 6.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei.


Iata si cum se va face luni accesul publicului in spatiul de concert (incepand cu ora 18:00):

acces sting

Atentie! Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii. 

Reguli si recomandari:


- respectati intrarile din schema de mai sus, in functie de biletul avut.

- biletul si bratara trebuie pastrate pe toata durata concertului, ele permitand iesirea si reintrarea in zona de concert.

- posesorii de bilete in Gazon nu vor primi bratara decat la iesirea din zona de concert, si doar daca doresc sa reintre in spatiul de eveniment.

- nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

- accesul cu umbrele nu va fi permis, luati-va pelerine.

- produsele de la bar se cumpara pe baza de jetoane.


La fiecare punct de acces va exista si o casa de bilete (deschisa luni de la 10 dimineata). Biletele costa 395, 295, 195 si 135 de lei, in functie de loc.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje