Primele confirmari pentru Dance Arena la B’Estfest 2011: Caspa & MC Rod Azlan, Nero, NAPT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Acest week-end n-a adus cu el apocalipsa, ci vesti bune pentru toti iubitorii de electro, funk, breakbeat, drum'n'bass, dubstep. S-au anuntat primele trupe la Dance Arena de la B'Estfest si acestea sunt trei dintre cele mai apreciate nume internationale ale genului. Here it goes:

Caspa si MC Rod Azlan (1 iulie)
Supranumit si “Guru al muzicii dubstep”, Caspa este considerat unul dintre pionierii acestui gen muzical, lista impresionanta de turnee si sutele de remix-uri transformandu-l intr-unul dintre cei mai apreciati DJ la ora actuala. Talentul sau i-a adus sansa de a lucra pentru artisti precum Depeche Mode, Deadmau5, Rusko sau Kid Sister precum si aparitii pe scenele principale ale unor mari festivaluri internationale precum Glastonbury, Global Gathering sau Exit, unde a impartit scena cu Lily Allen si Arctic Monkeys. In cadrul show-ului din Dance Arena de la B’ESTFEST Summer Camp, alaturi de Caspa va evolua si MC Rod Azlan.


Nero (2 iulie)
Nero este un duo de muzica electronica format din producatorii Daniel Stephens si Joe Ray, reumit si apreciat pe scenele de dubstep si drum’n’bass din intreaga lume datorita fuziunii aparte a celor doua stiluri din piesele si mix-urile lor. Castigator a doua premii Beatport pentru Best Dubstep Act si Best Dubstep Track pentru “Act Like You Know (Dubstep Mix)”, Nero a remixat de-a lungul timpului piese pentru artisti celebri printre care si La Roux, N.E.R.D. si Daft Punk, si a insotit in turnee internationale nume precum Deadmau5, Chase & Status si Zane Lowe. Anul acesta, Nero va lansa albumul de debut, pe care vor fi incluse piese ca “Innocence”, “Me & You”, “Guilt” si “Promises”, piese incluse deja in playlist-urile radio-urilor internationale. Dupa show-urile din vara aceasta, care vor include, pe langa B’ESTFEST Summer Camp, si festivaluri precum Glastonbury si Wireless, Nero il va insoti pe Tinie Tempah in cadrul turneului din Marea Britanie.


NAPT ( 3 Iulie)
Ashley Pope si Tomek Naden, reuniti sub numele de NAPT, sunt doi producatori britanici care in ultimii ani au asaltat radio-urile internationale cu sound-ul lor unic. Stilul “inventat” de cei doi - N-funk - combina sonoritatile electro cu muzica house, broken beat, drum’n’bass si funk, piesele si remixurile lor regasindu-se frecvent in playlist-urile radiourilor din intreaga lume. In plus, de cand s-a lansat, duo-ul NAPT a primit numeroase premii, printre care si cele pentru Best Producer, Best Track si Best Remix la Breakspoll - International Breakbeat Awards, primele doua marcand de altfel si o premiera: Ashley si Tomek sunt singurii producatori care au obtinut aceste distinctii de doua ori consecutiv, in 2009 si 2010!

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje