Primele confirmari la ARTmania 2012, Delain si Trail of Tears

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Festivalul ARTmania anunta deja primele nume pentru editia 2012 de la Sibiu, doua trupe de symphonic / gothic metal. Acestia sunt Delain, trupa olandeza  formata de Martijn Westerholt, ex-clapar in Within Temptation, si Charlotte Wessels, si norvegienii Trail of Tears.

artmania artmania
Delain

Amandoua trupele promit materiale discografice noi pentru 2012 - al treilea album pentru Delain in 10 ani de activitate si al saptelea pentru Trail of Tears in 18 ani de activitate, de pe care vom avea ocazia sa ascultam piese si la concertele lor din cadrul ARTmania 2012.

artmania
Trail of Tears

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si ne va oferi, ca de fiecare data, pe langa concerte, si expozitii, lansari de carte sau workshop-uri.


Abonamentele pot fi achizitionate deja din retelele Eventim (Germanos, Carturesti etc.), Diverta sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro la pretul de 60 lei pentru 700 de abonamente, pret valabil pana la sfarsitul anului. Urmatorul presale va fi 80 de lei urmand ca in saptamana evenimentului, pretul unui abonament sa nu depaseasca valoarea de 150 lei.

Biletele si abonamentele vor fi disponibile si la "Conventia Internationala de Tatuaje" care va avea loc in acest weekend la World Trade Center, in zilele 14-16 Octombrie 2011.


 .Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje