Noutati despre concertul Bon Jovi si cat vor costa biletele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vineri, 4 februarie 2011, de la ora 11:30 a avut loc conferinta de presa pentru concertul Jon Bon Jovi, care va avea loc pe 10 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti. La conferinta au participat organizatorii concertului, care au dat detalii despre organizarea evenimentului.

Astfel, Marcel Avram (producator/impresar) a anuntat sosirea trupei si a echipei tehnice in Romania cu o zi inaintea evenimentului, adica pe 9 iulie. Asta pentru ca Jon Bon Jovi vor sa pregateasca singuri locul de concert, asa cum au facut si in celelalte tari in care au cantat. Avram a declarat ca nu este vorba de neincredere in organizatorii romani, dar ca trupa si-a adus proprii oameni pentru amenajarea scenei si a decorului din dorinta de a oferi ce este mai bun.

Confe de presa Jon Bon Jovi Confe de presa Jon Bon Jovi

Tot Marcel Avram a declarat ca, desi Jon Bon Jovi nu are nevoie de un special guest care sa aduca mai multa lume la concert, vor exista 1 sau 2 invitati speciali. Avram a ridicat si doua probleme in cadrul conferintei si anume: daca exista posibilitatea cumpararii biletelor in cel putin doua rate, pentru ca la concert sa aiba acces si oameni care nu dispun de multi bani, si daca s-a facut vreun demers pentru ca cei din provincie sa ajunga mai usor la Bucuresti, el declarand:

"Bon Jovi vrea sa faca un concert in Romania si Romania inseamna mai mult decat Bucuresti".

Raspunsurile pentru cele doua intrebari au venit din partea lui Valentin Vasiloiu (Eventim), care a declarat ca exista deja un proiect pentru problema transportului din provincie in Bucuresti si ca acesta va fi gata in zilele urmatoare. Cat despre bielete, Vasiloiu a spus ca au luat in calcul si posibilitatea vanzarii biletelor in rate, dar ca este inca in discutie. Tot Vasiloiu a vorbit si despre zonele de concert, spunand ca acestea vor fi cam la fel cu concertul AC/DC. Totusi, pentru Bon Jovi, peluza va deveni zona separata. Valentin Vasiloiu a adaugat ca biletele pentru eveniment vor fi puse in vanzare la nivel international, si ca se asteapta ca la concert sa fie un public bulgar numeros:

"Bulgarii sunt aproape si vor sa vada concerte".

Despre transport a vorbit si Lenti Chiriac (production manager D&D East Entertainment), insa acesta s-a axat pe transportul din Bucuresti. Acesta a declarat ca nu va exista o problema cu metrourile intrucat se asteapta ca evenimetul sa se incheie putin inainte de ora 23:00.

La final, Denise Sandulescu (general manager D&D East Entertainment) a declarat ca mai multe detalii despre transport si concert vor fi comunicate in cel mai scurt timp.

La conferinta au participat: Siyabend Suvari, Marcel Avram, Denise Sandulescu, Lenti Chiriac, Valentin Vasiloiu

Biletele se gasesc exclusiv prin reteaua Eventim.

Preturile sunt:
VIP – 479,3 lei
Tribuna – 372,8 lei
Golden Circle – 298,2 lei
Normal Circle – 186,4 lei
Peluza Parlament – PROMO – 138,5 lei pentru primele 2000 bilete
Peluza Parlament – 159,8 lei dupa epuizarea biletelor la pret promotional
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje