Noutati ARTmania Festival 2011 - Helloween confirmati oficial

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Festivalul ARTmania 2011 a mai adaugat pe lista celor prezenti un nume care cu siguranta va este foarte cunoscut: Helloween. Trupa care are peste 25 de ani de activitate si 13 albume vine la Sibiu vineri pentru a prezenta noul album: 7 Sinners, dar si piese mai vechi, atat de bine cunoscute si la noi: Ride the Sky, I Want Out sau Future World.

Albumul a aparut anul trecut cand fanii au avut parte si de o supriza din partea trupei: 7 Sinners a fost postat pe Myspace cu o saptamana inainte de lansarea oficiala. Fiecare piesa de pe album este o compozitie solo, adica fiecare membru al trupei a compus muzica si versurile pentru diverse melodii, fara ajutorul colegilor, lucru care a mai fost testat si pe albumul The Dark Ride din 2000.

Am gasit si noi melodiile de pe noul album si va punem la dispozitie piesele Where the Sinners Go si Are You Metal? pentru a ne face o idee despre ce vom asculta vineri la festivalul ARTmania. Enjoy!Din pacate nu toate vestile despre festival sunt bune, pentru ca Nevermore, care fusesera confirmati oficial, nu vor mai urca pe scena de la Sibiu. Trupa americana anuleaza si ultimele concerte din iunie din cauza unor schimbari in componenta trupei: in februarie am aflat ca Jim Sheppard va fi supus unei interventii medicale complicate, iar in aprilie Jeff Loomis si Van Williams au anuntat parasirea trupei din cauza neintelegerilor interne.

Iar daca asta nu e de-ajuns de rau, cei de la Hammerfall au raspuns negativ invitatiei organizatorilor. Tot ce putem spera e ca pana la anul cei de la Nevermore sa-si rezolve problemele, iar cei de la Hammerfall sa accepte invitatia. Totusi, pana atunci ne putem bucura de cei de la Helloween.1 comentariu

Noutati ARTmania Festival 2011 - Helloween confirmati oficial
MrsGod
#1 -

love the good news

Wow....abia astept! Am ratat concertul lor din Sofia,de pe 23 ianuarie, iar mai departe nu prea imi permit sa merg, asa ca asta e o surpriza extrem de placuta.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje