Muscel cLoverFest 2011 - line-up final si alte activitati

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Muscel cLoverFest 2011, care va avea loc intre 19-21 august, a doua editie a Muscel cLoverFest, are in sfarsit un line-up final asta pentru ca cei de la Partizan si Sarmalele Reci au confirmat prezenta pe scena festivalului pe 20 august. Asa ca line-up-ul final pentru Muscel cLoverFest 2011 suna cam asa:

Vineri, 19 august:
- Gang Band Acoustic
- Panic Depression
- Adi Manolovici Syndicate
- Marcian Petrescu si Trenul de Noapte
- Coming back to live

Sambata, 20 august:
- Open Mike/New Entry Section
- C.O.D.
- Niste Baieti
- Sarmalele Reci
- Partizan

Duminca, 21 august:
- Open Mike/ New Entry Section
- Petre & Kindlein Acoustic Experience
- Glissando

Pentru ca Muscel cLoverFest este un festival de cover-uri, singurul de acest fel din Romania, "Open Mike/ New Entry Section" inseamna ca scena este deschisa publicului. Noi, amatorii, suntem invitati sa cantam cover-uri, sectiunea fiind deschisa trupelor tinere sau trupelor formate ad-hoc din cei prezenti. Mai multe detalii despre inscriere vor fi anuntate in curand.

Editia doi a festivalului cLoverFest ne arata ca organizatorii s-au gandit si la iubitorii sportului pe doua roti. Pasionatii de biciclete si terenuri accidentate vor putea sa se plimbe cu biclele pe un drum care o sa le mearga la suflet intr-un fel de free ride. Sambata dimineata organizatorii ne-au pregatit si o expeditie organizata, in genul treasure hunt numai ca de data asta va fi pe doua roti, cu plecarea din poiana festivalului. Pentru inscrierea la Treasure hunt trebuie sa trimitem un mail pe adresa muscel.cloverfest@gmail.com cu subiectul "bike".

Daca va place mai mult sa stati sa cititi sau pur si simplu sa pierdeti vremea in natura, atunci la Muscel cLoverFest 2011 cei de la Minor Swing ne-au pregatit Swing on... in livada. Si copii o sa fie fericiti cu body painting-urile care vor reprezenta trifoi, margarete, gargarite si alte desene inspirate din peisajul muscelean.

Organizatorii Muscel cLoverFest 2011 ne fac si de mancare. La bucataria din poiana vom putea manca omlete, ciorbe la ceaun, frigarui si alte preparate pe gratar. Iar daca nu vrem neaparat sa mancam acolo, satenii ne invita sa gustam preparatele traditionale specifice zonei.

Acum sa vedem si cum ajungem la Muscel si care sunt conditiile in care vom petrece cele 3 zile de festival. Satul este situat la aproximativ 130 km de Bucuresti, pe traseul: Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Daca nu avem masina putem opta pentru microbuzul de Moroieni, dar si daca venim cu masina proprie tot aici trebuie sa o parcam, urmatorii 7 km fiind parcursi la pas cu rucsacul in spate. Organizatorii au pus la dispozitie o harta a drumului pe site-ul oficial, o harta google, dar si cateva discutii despre ultimii 7 km din care va veti da seama mai corect cu ce drum aveti de-a face.

muscel cloverfest harta

La Muscel cLoverFest cazarea se face la cort asa ca trebuie sa avem la noi cele necesare. In schimb nu avem voie la festival cu sticle, arme de orice fel, stupefiante si alte substante interzise, mancare sau bauturi alcoolice/nonalcoolice in cantitati comerciale. Nici cu masina nu avem voie sa intram, iar organizatorii ne recomanda sa o lasam in Comuna Moroieni. Mai multe detalii despre aceste reguli putem gasi pe site-ul oficial.

Ce ne-a scapat noua, cu siguranta veti gasi pe site-ul evenimentului, cloverfest.com. La final, noi v-am pregatit si cateva melodii ale trupelor care vor urca pe scena Muscel cLoverFest 2011.

Partizan - M-am nascut in Bucuresti


Sarmalele reci - Adrian Basescu


Niste baieti - Lasa-mi toamna pomii verzi

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje