Morcheeba si Parov Stelar Band la Sala Polivalenta, pe 8 octombrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Morcheeba si Parov Stelar Band la Sala Polivalenta, pe 8 octombrie
Morcheeba si Parov Stelar Band
se intorc in Romania, la Sala Polivalenta, pe 8 octombrie, pentru un eveniment organizat de TM Live. Concertul celor doua trupe indragite de publicul bucurestean va fi deschis de trupele romanesti The Amsterdams si Electric Brother.

La un an de la concertul sustinut la Sala Palatului, Morcheeba revine la Bucuresti. Britanicii sunt printre favoritii fanilor trip-hop din toata lumea si au in spate 15 ani de cariera. Si de aceasta data fratii Paul si Ross Godfrey vor fi insotiti de fermecatoarea solista Skye Edwards.

Parov Stelar este un nume pe care romanii au invatat sa-l asocieze cu jazz, swing, house si breakbeat, elemente care compun stilul muzical al trupei. Deja niste clienti fideli ai scenelor romanesti, anul acesta ne-a vizitat tara de 4 ori, Parov Stelar vor veni sa completeze show-ul facut de Morcheeba.

Biletele pentru evenimentul de la Sala Polivalenta vor putea fi achizitionate in avans la 70 lei de pe www.bilete.ro si din oficiile postale semnalizate "Aici Bilete.ro". In seara evenimentului pretul tichetelor va fi de 95 lei.

Morcheeba - Even Though


Parov Stelar - Coco

1 comentariu vrei sa comentezi?

Morcheeba si Parov Stelar Band la Sala Polivalenta, pe 8 octombrie
aanniieellaa
#1 -

Comentariu nou

Vai vai vai, vine Parov Stelar!!!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje