Mika la B'Estfest 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Va place Mika? Ei bine, baiatul cu nume de fata se va afla pe scena B'estfest 2011, prilej de revedere cu el pentru unii, de prima intalnire pentru altii.

Din comunicatul de presa:

Mika (pe numele sau real Michael Holbrook Penniman Jr.) a lansat primul sau single – “Relax Take It Easy” - in anul 2006, urmat la inceputul anului 2007 de “Grace Kelly”, piesa ajungand pe primul loc in topurile din Marea Britanie in aceeasi luna.

Albumul de debut al artistului, “Life in Cartoon Motion”, a fost lansat in februarie 2007, aducandu-i lui Mika atat un numar impresionat de fani, cat si aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artisti precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Albumul s-a vandut in peste 5,6 milioane de exemplare in toata lumea, Mika primind premiul BRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” precum si o nominalizare la premiile Grammy. Doi ani mai tarziu, Mika a lansat cel de-al doilea album, “The Boy Who Knew Too Much”, primul single - “We Are Golden” - debutand pe locul 4 in clasamentul britanic.

Party-ul de lansare al single-ului a fost dedicat exclusiv fanilor artistului de pe Twitter, Mika cheltuind pentru acestia peste 25.000 de lire doar pe bauturi! Piesa “Kick Ass” a fost compusa de Mika alaturi de producatorul RedOne special pentru coloana sonora a filmului cu acelasi nume, fiind lansata ca single in mai 2010. In prezent, Mika lucreaza la un nou album, singurele detalii care se cunosc deocamdata fiind faptul ca acesta va fi lansat in 2011 si va fi construit intr-o maniera complet diferita fata de materialele precedente.


Au mai ramas destule formatii pe care le puteti juca la Music Fest si castiga bilete si alte premii!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje